Sang dels innocents, La


Sang dels innocents, La -  - 9788483466100
EAN: 9788483466100
Editado por: DeBolsillo
Materia: Narrativa
Colección: Bestseller
Nº en la colección: 9999
Idioma:Catalán
Publicado el: 11 Enero 2008
Nº Edición: 0
Nº páginas: 768
Encuadernación: Bolsillo Rústica
10.95
o también con 870 páginas de

Sin stock actualmente, disponible bajo pedido

¿Lo has leido?, comparte tu valoración:

Una aventura vertiginosa que ens transporta a llocs com Jerusalem, Granada, Roma o Istanbul, i que indaga les causes del fanatisme religiós i la intolerància al llarg dels segles.
«Sóc espia i tinc por...» Així comença la crònica que al segle XIII va escriure un monjo, fra Julià, sobre els conflictes que es van desencadenar a la fortalesa de Montsegur (França) i el sagnant final de la croada contra els càtars.
Passats uns segles, el 1939, un medievalista agnòstic emprèn un viatge perillós pel Berlín nazi per trobar la seva esposa, d'origen jueu.
En l'actualitat, un grup de musulmans radicals s'immola a Frankfurt i deixa un missatge críptic que posa en estat d'alerta el Centre Antiterrorista de la Unió Europea. Els seus agents, ajudats pels serveis secrets del Vaticà, intentaran desvelar un enigma que uneix la intolerància de la Inquisició, el deliri feixista i l'integrisme islàmic en una sola frase: «Algun dia algú venjarà la sang dels innocents».
Ressenyes:
«Un gran mosaic narratiu d'aventures, de misteri i venjança, de conflictes entre el passat i l'actualitat,... una trama d'intriga que sedueix el lector fins al final.»
El Cultural